X-Mas Times Tables

Spillbeskrivelse

Gjør deg klar for et lærerikt eventyr i den snødekte verdenen i Xmas Times Tables. I dette spillet er du Julenissen, og reiser ut på et oppdrag for å samle alle de glitrende julekulene i de ulike nivåene. Men det er mer utfordrende enn det høres ut!

Prøv å komme deg trygt til slutten av nivået ved å hoppe på plattformer og skli ned ramper. Men vær forsiktig slik at at du ikke faller ned i det isete vannet. Ett feilsteg, så har du tapt.

Dette vidunderlige vinterlandskapet er fullt av overraskelser, og noen av dem er ikke særlig vennlige. Pass deg for farlige is-monstre som sinte snømenn, enorme yetier og flyvende pingviner. De er alle ute etter å stanse Julenissen. Du har kun tre liv. Hvis monstrene fanger deg eller hvis du gjør et feilsteg, mister du et hjerte. Hvis du mister alle hjertene er du ferdig, og må starte helt på nytt.

Heldigvis kan du også slåss tilbake mot monstrene. For hver 10. julekule du samler, får du en snøball. Bruk snøballene til å kjempe tilbake mot is-fiendene.

Når du tror du har nådd slutten av et nivå, venter enda en utfordring. Du må først besvare et gangetabell-spørsmål eller to for å komme til neste nivå. Hopp mot blokken med det riktige svaret for å åpne døren til det neste nivået. Men vær forsiktig – hvis du hopper mot blokken med feil svar, taper du og må starte på nytt.

Med 30 ulike nivåer fordelt på tre ulike verdener, mangler det ikke på spenningen. En farlig boss venter på deg ved slutten av hver verden. Bekjemp bossen for å komme deg videre til neste verden. Ha det gøy mens du spiller!


pin it