pin it

Velkommen til siden for 8-gangen

8-gangen Her kan du øve på 8-gangen. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge, men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i tilfeldig rekkefølge. Hvis du vil øve på 8-gangen på tid, kan du selvfølgelig ta hastighetstesten. Hvis du vil ha muligheten til å øve når du vil, kan du skrive ut oppgavearket for 8-gangen og bruke det.

1. I rekkefølge

Skriv inn svarene dine. Når du har skrevet inn alle svarene, klikker du på «Sjekk» for å se om du har klart å svare alt rett! Hvis du har svart riktig på alle oppgavene, kan du øve på 8-gangen i tilfeldig rekkefølge.


2. Tilfeldig rekkefølge

Øv på 8-gangen i tilfeldig rekkefølge. Skriv inn alle svarene og trykk på «Sjekk» for å se hvor mange riktige svar du fikk.


3. Multiple choice4. Ferdighetsdiplom

8-gangen

Hva heter du?


Skriv ut oppgaveark for 8-gangen

Klikk på oppgavearket for å se det i et større format. I oppgavearket for 8-gangen kan du velge mellom tre oppgavetyper. I den første oppgaven skal du trekke en linje fra regnestykket til det riktige svaret. I den andre oppgaven skal du skrive inn tallet som mangler for å gjøre regnestykket komplett. I den tredje oppgaven skal du løse regnestykkene som er satt opp i tilfeldig rekkefølge.

Beskrivelse av 8-gangen

Her kan du øve på 8-gangen ved å skrive inn alle svarene og sjekke hvor mange riktige svar du fikk. Du kan øve på tabellene på flere forskjellige måter. Du er nå på siden hvor du kan øve på regnestykkene i 6-gangen i rekkefølge. Når du har lært deg tabellen i riktig rekkefølge kan du prøve tilfeldig rekkefølge i stedet. Du kan øve på gangetabellene på datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Denne tabellen lærer du i 4. klasse.