Personvernerklæring

1. Hvem er vi

Nettstedet Gangetabellen.net (www.Gangetabellen.net) eies av og er styrt av BVK Productions B.V. Vi tar personvernet ditt seriøst, og denne erklæringen beskriver hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi beskytter din rett til personvern.

Elever kan trene på gangetabellen gratis via online spill og oppgaver på gangetabellen.net. Du kan benytte nettstedet med eller uten en gratis konto.

Du kan kontakte oss ved å sende en melding via kontaktskjemaet eller ved å sende en epost til .

2. Konto

Hvilken informasjon må du oppgi for å opprette en konto?

For å opprette en konto ber vi om et kallenavn og et passord (ingenting annet). Du kan bruke dette til å logge på igjen senere, og for å holde oversikt over resultatene dine.

Hvilken informasjon følger vi med på etter at du har opprettet en konto

Hvis du har opprettet en konto, holder vi oversikt over følgende:

- Hvilke medaljer du har mottat
- Hvilke diplomer du har fått
- Din poengsum for ‘100 sekunders’ oppgave.

3. Kontakt Gangetabellen.net

Du kan kontakte oss hvis du har noen spørsmål eller klager om Gangetabellen.net.I så fall lagrer vi kontaktinformasjon og spørsmål / klage. Vi kan også be om ytterligere opplysninger hvis vi anser det som nødvendig for å kunne svare på ditt spørsmål.

Informasjon som er samlet på denne måten, brukes til å svare på spørsmålet eller behandle klagenfor å gi deg den beste hjelpen.

4. Automatisk generert informasjon

For at gangetabellen.net skal virke optimalt, for å vise nettsider på riktig måte, eller for å sikre nettstedet, for eksempel, trenger vi en viss informasjon. Det vi trenger for dette er IP-adressen, nettlesertypen og datasystemet som brukes, sidene som blir besøkt, og informasjonskapsler vil bli plassert på systemet ditt. Kapslene vil bare bli plassert dersom du har gitt tillatelse til det. Denne informasjonen vil primært bli brukt til å løse tekniske problemer og for å takle sikkerhetsproblemer.

IP-adressen kan brukes sammen med besøkte sider og informasjonskapsler for å undersøke eventuelle uvanlige situasjoner som kan oppstå, og for å forhindre hacking.

Nettleserdata og datasystem brukes til å skille hvordan nettstedet brukes, og disse dataene benyttes for å gjøre justeringer til nettstedet. Bortsett fra det, er informasjonen også nyttig for å løse eventuelle problemer med nettstedet. Dette gjør at vi kan kartlegge de situasjonene der et bestemt problem kan oppstå.

Behandlingen av denne informasjonen er nødvendig for å sikre Gangetabellen.net tilstrekkelig og for å tilby et brukervennlig nettsted.

5. Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på gangetabellen.net. Mer om dette finner du i informasjonen om informasjonskapsel. Cookie-erklæringen beskriver hvilke informasjonskapsler som brukes og deres respektive formål. Kapslene vil bare bli plassert dersom du gir tillatelse til det.

6. Forskning og analyse

Gangetabellen.net ønsker å tilby tjenester av høyeste kvalitet. For å gjøre dette jobber vi kontinuerlig med å analysere Gangetabellen.net ved å sikre og optimalisere slik at vi, når det er nødvendig, kan gjøre endringer på nettstedet vårt. Vi bruker anonyme data for dette. Eksempler på data vi bruker til dette formålet er:

- Hvilke oppgaver blir utført
- Hvilke spill blir spilt
Tid per oppgave eller spill

7.Dataoppbevaring

Generelt beholder vi informasjon så lenge det er nødvendig for de nevnte formålene, eller for å overholde juridiske (tilbakeholdelses) forpliktelser. Som sådan er lagringsvarigheten basert på dataens natur og formålene som Gangetabellen.net behandler det for. Vi lagrer kontodata i 2 år. Skulle du slette din konto, vil alle medfølgende data også bli slettet umiddelbart. Vi lagrer ikke informasjonen lenger enn nødvendig enn for det formål dataene ble innsamlet.

8. Bestemmelser om en tredjepart

Din informasjon vil ikke bli gitt til tredjepart av gangetabellen.net uten din tillatelse, med visse unntak som er beskrevet nedenfor.

Gangetabellen.net kan gi dine opplysninger til en tredjepart i samsvar med gjeldende lover og/eller forskrifter, hvis Gangetabellen.net anser dette som en nødvendig del av en rettssak, eller hvis Gangetabellen.net anser dette nødvendig for å beskytte sine egne rettigheter.

Gangetabellen.net vil også gi denne informasjonen til de prosessorene som behandler personlig informasjon på vegne av Gangetabellen.net. Dine opplysninger vil bare bli brukt til å fullføre disse oppgavene. Et eksempel på dette er hosting av den sentrale Gangetabellen.netdatabasen. Gangetabellen.net har inngått (prosess) avtaler med disse

prosessorer av informasjon som inkluderer forholdsregler for sikkerhet som er nødvendig for å beskytte håndteringen av opplysninger om deg.

9. Data beskyttelse

Vi legger stor vekt på sikkerhet for dine data. For det formål har vi sørget for at det er tatt tekniske og organisatoriske forholdsregler for å beskytte din personlige opplysninger mot tap eller manipulering

10. Hvilke rettigheter har du

Rett til innsyn

Du har rett til å be om informasjon om hvorvidt vi behandler data som gjelder deg eller ikke. Skulle dette være tilfelle, så i samsvar med loven, vil vi gi deg en kopi av all informasjon vi har samlet om deg.

Retten til å rette opp en feil

Du har rett til å be om en utbedring av unøyaktig informasjon knyttet til deg. Ved enkelte tilfeller, har du også rett til å oppgi ekstra personlige opplysninger for å fullføre dataprofilen din.

Retten til å bli glemt

Du har rett til å be om sletting av (visse) personlige opplysninger knyttet til deg (rett til å bli glemt). Skulle denne forespørselen bli angitt, vil vi slette alle relevante personlige opplysninger.

Rett til begrensning

Du har rett til å be om en begrensning av bruken av dine personlige data. Dette innebærer at hvis vi mottar en anmodning, vil vi ikke behandle dine personlige opplysninger så lenge begrensningen er i kraft, med mindre det kreves ved lov.

Rett til å protestere

Under visse omstendigheter har du rett til å motsette deg behandling av personopplysninger, for eksempel hvis vi behandler dine personlige opplysninger for legitime formål. Skulle du motsette deg behandlingen av dine personlige opplysninger vil vi oppveie interessen for ditt privatliv mot interessene til vårt firma. Hvis interessen for personvernet ditt veier tyngst, vil vi ikke behandle dataene dine ytterligere.

Rett til dataportabilitet

Du har rett til å be om dataportabilitet. Vi vil gjøre dataene som er underlagt denne retten tilgjengelig for deg i en strukturert, konvensjonell og maskinlesbar form som du kan gi til en tredjepart.

Klager

Har du spørsmål eller klager, vennligst kontakt eller bruk kontaktskjemaet.

Du har også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

11.Gangetabellen.net i klassen

For å opprette en lærerkonto holder vi oversikt over følgende data:

- Lærerens navn
- Epost adresse
- Passord

Vi understreker at Gangetabellen.net ikke vet hvilke elever i klassen som benytter seg av Gangetabellen.net. Dette skyldes at læreren bestemmer kallenavnene.

12. Endringer i denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen kan endres. Den siste utgaven er fra november 2018.

13. Spørsmål

Personvern er et veldig viktig tema. Har du noen spørsmål, vennligst kontakt oss via .