Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse og personvernerklæring – Generell visjon

Gangetabellen.net er en nettside som er laget som et hjelpemiddel for å øve på og lære gangetabellene. Gangetabellen.net tar intet ansvar for direkte eller indirekte skade forårsaket av informasjonen på dette nettstedet, uavhengig av om informasjonen kommer fra en tredjepart, eller innhold i e-postmeldinger. Gangetabellen.net’s redaktører kan ikke på noe vis holdes ansvarlig for uriktig bruk av tjenestene som tilbys.

Innlogging personvern

For å lagre resultatene dine på gangetabellen.net, må du opprette en konto. Nettstedet kan også brukes uten konto, men resultatene dine vil ikke bli lagret. Du kan logge inn via kontoen din og se medaljene som du har vunnet og diplomene som du har fått. Du vil også bli bedt om e-postadressen til foreldrene dine eller læreren din. E-postadressen vil kun bli brukt til å sende passordet ditt i tilfelle du glemmer det. Du er ikke forpliktet til å oppgi en e-postadresse, men uten e-postadressen, kan vi ikke sende passordet ditt i tilfelle du glemmer det.

Innlogging databeskyttelse

Gangetabellen.netopprettholder til enhver tid hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak ved behandling av informasjon, og tar hensyn til teknologiens tilstand for å forhindre uautorisert tilgang til, endringer, avsløringer eller tap av data. Oppnådde resultater er kun synlige for foreldre og barn. Vi selger ikke personlig informasjon til eksterne organisasjoner eller andre selskaper. Hvis du fortsatt har spørsmål om hvordan vi håndterer dine opplysninger, ber vi deg vennligst sende oss en melding via kontaktskjemaet.

Personvernerklæring

Gangetabellen.net’s annonsører og samarbeidspartnere kan bruke informasjonskapsler (cookies) for å forbedre kvaliteten på markedsføringen sin. Informasjonskapslene hjelper disse aktørene med å spore hvilke av nettstedene de annonserer på du besøker. Nedlastinger fra nettstedet gjøres på egen risiko. Vi har intet erstatningsansvar for skade som forårsakes av bruk, nedlasting, oppkobling og/eller installasjon. Gangetabellen.net forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden. Lovverket rundt internettutvikling og -applikasjoner er i konstant endring. Dette fører til at det ikke alltid fremstår klart hva som er tillatt og ikke, og at det er rom for individuelle tolkninger. Det er derfor mulig, på tross at vi er svært forsiktige og handler i beste mening, at innehavere av opphavsrett kan mene at deres interesser skades. I slike tilfeller ber vi om at du tar kontakt med oss ved hjelp av kontaktskjemaet.