Multiplication Mage

Velkommen til Multiplication Mage, et spennende spill med magi, monstre og multiplikasjon. Du spiller som en modig tryllekunstner, en ekspert på magiske kunstner, i en verden fylt av merkverdige skapninger. Bruk dine magiske krefter, kom deg forbi livsfarlige hindre og lur ondskapsfulle motstandere med den pålitelige tryllestaven din. Men i denne verdenen ligger ikke styrken din bare i de magiske kreftene dine - dine evner til å multiplisere er ditt hemmelige våpen.

Ved slutten av hvert nivå vil reisen din settes på pause ved Multiplikasjonens Port. Her vil du få presentert ett eller to multiplikasjonsspørsmål. Med hvert korrekt svar vil porten åpnes litt mer. Besvar alle spørsmålene riktig, og du vil få tilgang til neste nivå. Men dersom du svarer feil, må du spille hele nivået om igjen.

Gjennom reisen din vil du kunne samle mynter og stjerner i de ulike nivåene. Og for den årvåkne tryllekunstner vil det også finnes hemmelige områder i hvert nivå, med skjulte gevinster og skatter.

Hver verden i spillet presenterer et nytt tema og nye utfordringer. Start reisen din i det frodige Skogriket, en grønn skog fylt av fortryllende skapninger og fengslende landskap. Her vil du lære grunnleggende magiske evner og få finpusset multiplikasjonsferdighetene dine.

Når du har kommet deg gjennom Skogriket vil reisen din gå videre til den øde Ørkensanden, en verden som vil sette din utholdenhet og mentale styrke på prøve. Denne verdenen er hjem til hardbarkede skapninger, og multiplikasjonsutfordringene vil bli mer kompliserte.

Ved slutten av hvert nivå vil du møte en mini-boss, en fryktinngytende skapning med evner som vil kreve en unik strategi for å la seg overvinne. For å bekjempe dem må du bruke magien og spesielle kreftene dine.


pin it