Sticky Tables

Hvordan spille Sticky Tables

I dette spillet spiller du som en klebrig slimfigur som bare kan bevege seg ved å hoppe. For å hoppe, bare trykk på en knapp, og jo lenger du holder den inne, jo høyere vil du hoppe. Målet ditt er å navigere gjennom ulike hindringer i hvert nivå og nå slutten. Det er mange nivåer totalt, og hvert nivå byr på nye utfordringer og mysterier som du må løse.

Men dette spillet handler ikke bare om å hoppe – det er også en engasjerende måte å lære på. Etter at hvert nivå er fullført, vil du møte gangetabell-spørsmål. Du vil vinne stjerner ved å besvare dem korrekt, men hvis du svarer feil, vil du måtte starte nivået på nytt. Tjen tre stjerner ved å besvare alle spørsmålene riktig. Du kan velge hvilke gangetabeller du ønsker å øve på, fra 1 til 12, og du kan bytte når som helst, til og med midt i et nivå.

Etterhvert som du beveger deg gjennom nivåene, vil du samle mynter som kan brukes i butikken for å kjøpe kule skins til slimfiguren din. Velg blant en rekke morsomme alternativer, som en løve, gekko, panda eller til og med en drage. I tillegg til dette, er det også spesielle høytidsinspirerte skins som julenissen eller et skummelt gresskar. Hvis du har få mynter igjen, kan du løse flere gangetabell-spørsmål for å få flere mynter. Og hvis du synes et nivå blir for vanskelig, kan du velge å løse en quiz for å hoppe over det. Gjør deg klar til å hoppe deg gjennom dette spennende og lærerike eventyret.

Dette lærerike matteprogrammet hjelper deg med å lære gangetabellene på nett, uten et medlemsskap. Dette vil hjelpe deg med matematikk på barneskolen.

Spillkontroller

I dette spillet kontrollerer du slimfigurens hopp ved å holde inne musen eller skjermen på mobilen din for å bestemme høyden. Timing og presisjon er avgjørende når du navigerer gjennom hindrene i hvert nivå.

Hopp – Venstreklikk på musen eller trykk på skjermen


pin it