My Smart Horse

Velkommen til spillet My Smart Horse!

Først velger du en jockey, deretter en hest. Ikke glem å gi hesten din et fint navn! Ri din hest i løp for å praktisere gangetabellene en etter en. Eller bli med i turneringen og løp på 15 forskjellige steder over hele verden. Samle alle prestasjonene og bli en mester!

For å vinne et hesteløp må du innhente alle sammen, men det er ikke lett. Du må svare mange multiplikasjons-spørsmål og hoppe over hindringer for å ha en sjanse til å komme på førsteplass. Løpet er en kombinasjon av flatt løp og hopp, så du må kanskje trene mye for å vinne. Løpene foregår på grus- og gressbaner.

Under turneringene reiser du over hele verden og kan delta i kjente løp som Melbourne Cup, Epsom Derby og Dubai World Cup.

Du oppbevarer hesten i stallen for å holde din hest ved god helse og for å sikre at den har nok energi. Du kan ta vare på hesten din med svamper, børster og vann etter et løp. For å sikre at hesten din har nok energi kan du kjøpe mat som epler, høy og korn til den.

Du trenger penger hvis du ønsker å kjøpe noe i hestesport-butikken. Du kan få penger ved besvare et spørsmål riktig, vinne en konkurranse eller ved å låse opp prestasjoner. Hvis du vil låse opp nye gjenstander må du vinne turneringer på verdenskartet. Deretter kan du for eksempel kjøper en ny sal, hestesko, teppe eller en grime. Lykke til med dette pedagogiske og gratis hestespillet for å lære matematikk i grunnskolen.


pin it