Highway Times Tables

Hvordan spille Highway Times Tables

Highway Times Tables er et spennende bilspill som hjelper deg med å lære gangetabellen. I dette spillet kjører du på en travel motorvei som ligger mellom vakre byer. Målet er å forsøke å unngå alle bilene mens du kjører på veien. Jo raskere du kjører, jo flere poeng får du, og hvis du kjører forbi en bil får du bonuspoeng.

Mens du kjører vil du møte på multiplikasjonsstykker fra 1 til 12-gangen. Det er fire svaralternativer på veien, og du må kjøre gjennom det riktige svaret for å komme videre. Dersom du velger feil svar er du ute. Dette gjør det til både en utfordrende, men også morsom måte å bli bedre i matte. Du vil fort lære gangetabellen, samtidig som du lærer å kjøre fort. Hvis du er god på gangetabellen, er det enklere å løse andre regnestykker på skolen. Dette vil igjen hjelpe deg i andre fag på skolen, siden matte finnes omtrent overalt.

I tillegg til å kjøre og lære, kan du også tilpasse bilen din til dine egne preferanser i Highway Times Tables. Du kan male bilen din i ulike farger, noe som gir den et unikt utseende. Du kan også velge nye dekk for bedre kjøring og en tøffere stil. Du kan også tilpasse bilens dempere for en annerledes kjøreopplevelse. Og hvis du virkelig ønsker å skille deg ut, kan du dekorere bilen din med klistremerker, spoilere og sirener. Det finnes totalt 14 ulike biler du kan kjøre og tilpasse.

Highway Times Tables inkluderer totalt fire spilltyper du kan spille. I enveis-modus, kjører alle bilene i samme retning, noe som skaper et hurtiggående og spennende billøp. I motgående trafikk blir det mer komplisert siden noen av bilene kjører i motsatt retning. I tidsangrepmodus må du løse så mange regnestykker som mulig før tiden går ut. Og i fartsbombemodus må du holde hastigheten oppe. Hvis du kjører for sakte, vil bomben eksplodere, og du er ute.


pin it