Figo's Factory

Figo fra Figo og Vennene hjelper til i Gangetabell-fabrikken i dag . I Gangetabell-fabrikken lager store maskiner gaver til barn hver dag. Først må gavene sorteres i riktige leveringskasser. På fabrikken er det kasser med et nummer på fremsiden. Ved å løse gangetabelloppgaven på gaven, vil du finne ut hvilken lasterampe gaven skal gå til.

Med Figo må du sørge for at pakkene blir hentet og tatt til korrekt lasterampe. Gavene ruller ut av fabrikken via samlebånd og faller ut av en av de fargede traktene. Prøv å fange gavene uten å miste ned noen. Når du har fanget alle gavene, kan du gå til sorteringsrommet. Her må du raskt løse regnestykkene og legge gavene i riktig kasse. Når alle pakkene er sortert, kan du hente nye igjen. Når lastebilen er full, er jobben gjort, og kassene kan leveres til barna. Du vil få stjerner, mynter og diamanter på slutten av dagen dersom du leverer alle kassene. Du kan aktivere nye Figo-venner med myntene for å hjelpe til i Gangetabell-fabrikken.

I Gangetabell-fabrikken kan du øve med gangetabellene fra 1 til 12. Jo flere tabeller du velger, desto flere mynter får du i nivåene. I starten av arbeidsdagen får du hjerter. Prøv å ikke miste alle hjertene dine, ellers må du begynne på nytt. Dersom du for eksempel mister en gave, mister du også et hjerte. Ha det gøy!


pin it