Gangetabell-rallyspill

Hvordan fungerer gangetabellspillet?

I gangetabell-rallyspillet får du kjøre i de ulike rallyene, og hvis du får gode resultater, vil du gå videre til neste nivå. Hvert nivå tillater deg å kjøre gjennom et land, du starter i Italia, og de andre landene blir en overraskelse.

Det er ikke så enkelt å komme til neste land. For det første må du løse alle matteproblemene for å få lov til å gå videre. Dette er den grunnleggende betingelsen, men selvfølgelig må du også være raskere enn motstanderen din, ellers vil du aldri komme til neste nivå. Når du svarer riktig på fem eller ti spørsmål på rad, får du et boost! På veien vil du også møte hindringer som oljeutslipp og tømmerstabler. Hvis du hopper over dem, vil de ikke by på noen problemer.

På de fleste nivåer må du svare på spørsmål om en gangetabell. Spillet har også spesialnivåer, de ulike gangetabellspørsmålene er mikset, og du må også svare på flere spørsmål. Når du har mestret et spesialnivå, vil du få 5 stjerner, på et normalt nivå kan du bare få 3 stjerner. Du kan få totalt 51 stjerner. Lykke til med gangetabellspillet!


pin it