Gangetabellspill


Hastighetstest og ferdighetsdiplom.:
Hastighetstest Diplom 100 sekunder 1 minutt test

Spill og lær

Her kan du lære gangetabellene på en interaktiv måte. Hvis du legger til et spill-element med gangetabell-spill, blir det morsommere å øve. Dette er en god variasjon for speed test, gangetabell diplomer og øving på skolen med en forsterkende læringseffekt.

Ved hjelp av disse pedagogiske spillene, tilbys ekstra øvelser som kan hjelpe deg å lære alle gangetabellene godt. Disse gratis gangetabellspillene er ment for å lære gangetabellene som tilbys i grunnskolen. Du kan spille gangetabellspill med 1-, 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7-, 8-, 9-, 10-, 11- og 12-gangen. Disse gangetabellspillene for barna er laget for å gjøre læring av gangetabeller mer morsomt og interaktivt. Fokus er ikke bare på å øve, men også på å spille. Fordelen er at du spiller og lærer. Gangetabellene kan best huskes ved at de ofte gjentas. Det er lurt å øve 10 minutter hver dag og med repetisjon kan du oppnå best mulig resultat. Dette forbedrer barnas aritmetiske kunnskap for faktorer og multipler, og hjelper elever i 5 til 11-årsalderen på barneskolen. Så kom og spill gangetabellspill alle barneskoleelever.

Disse matematiske spillene tilbyr flott hjelp for å lære multiplikasjonstabellene. Dette er et fantastisk tillegg til grunnskoleutdanningen og et godt grunnlag for matematikkoppgaver i videregående skole. Ved å trene godt og jevnlig, kan du overraske læreren din med gode svar!

Gangetabellspillene som er tilgjengelige nå, er for eksempel "time tables cat" og "times tables memory". I kattespillet er målet å samle leker og ting til katten. Dette gjøres ved å hoppe til de riktige plattformene, men selvfølgelig må du regne ut summen for å finne riktig plattform.

I minne-spillet kan du spille minne-spill med sum og svar. Du kan spille med 1 eller flere gangetabeller om gangen. Det som er fint, er at det kan spille 1 vs. 1. På denne måten kan du spille mot klassekameraten din eller en kompis, eller spille mot læreren din.


pin it