Hvordan spille Blocky Multiplication-spillet

Dra på et nytt eventyr med papegøyen Blocky i dette morsomme multiplikasjonsspillet. Blocky er en spesiell papegøye som vokser ved å bygge klosser. Blocky kan også krympe ved å treffe andre blokker. Unngå alle hindringer med Blocky ved å vokse eller vente på riktig øyeblikk. Dette pedagogiske spillet tar sikte på å hjelpe papegøyen din til å passere alle nivåer.

Før du virkelig kan begynne med nivået, må et multiplikasjonsspørsmål løses. Øverst i høyre hjørne er en multiplikasjonsoppgave, og du vil få presentert to svar når nivået starter. Hvis du velger det riktige svaret, vil nivået starte på ekte, og Blocky vil akselerere. Jo lenger du kommer inn i spillet, jo mer komplekse blir de matematiske multiplikasjonsspørsmålene.

Du kan støte på ulike hindringer i nivåene, deriblant bakker, dype hull og smale tunneler. Unngå hindringene og vær tålmodig ettersom spillet er over hvis papegøyen treffer en annen blokk. Lenger ut i eventyret kan du støte på andre farer, som for eksempel pigger, grønne monstre og endeløse groper. Det finnes til og med grønne monstre som kan fly. Så pass deg!

Det er også mulig å samle mynter mens du spiller. Bruk disse myntene til å kjøpe nye venner til Blocky, for eksempel sjiraff, krokodille eller panda. Prøv å samle mange mynter for å låse opp alle Blockys venner.


pin it