Figo and Friends

Figo har mistet alle vennene sine mens han lekte gjemsel Du må hjelpe ham med å finne dem alle!

Svar på alle spørsmålene for å gå videre til neste nivå. Mens du prøver å finne svaret, må du unngå alle farer og fiender. Du kan uskadeliggjøre fiender ved å hoppe på dem. På det siste nivået kan du redde vennen din, men først må du beseire et gigantisk monster.
Du beveger deg med piltastene, hopper med CTRL-tasten og svarer med mellomrom.

Spillets mål er å finne og svare riktig på alle gangetabelloppgavene. Dersom alle oppgavene blir besvart riktig, kan du gå videre til neste nivå. Mens du spiller kan du også samle mynter og stjerner for å oppnå høyere poengsummer. Dersom det blir for vanskelig, eller dersom du har for lite tid, kan du også finne hjerter og klokker for å få flere liv eller ekstra tid på deg. Dette vil også øke erfaringsnivået ditt.

Motstandere har skjult Figos venner godt i ulike verdener, deriblant i et slott, i en jungel, i Egypts pyramider og til og med i verdensrommet. Der er de sikret med alle mulige hindringer som piggtråd og dører, som du må finne nøklene til. Og det finnes ulike monstre som flyr rundt, deriblant flaggermus, spøkelser og romskip. Det finnes også monstre som går rundt som mumier, sopper og trollmenn. På det siste verdensnivået finnes et mega-monster du må beseire for å til slutt kunne frigjøre en av vennene dine. Etter at du har frigjort en av vennene dine, blir vedkommende gjort tilgjengelig på vennesiden. Her kan du velge hvem du vil spille med. Ha det gøy mens du spiller og samtidig lærer!


pin it