100 sekunder

Annonse:

Hvor mange spørsmål kan du besvare på 100 sekunder?

Dette er en seriøs test som viser din forståelse av multiplikasjonstabellene, og en flott måte å øve automatisering med aritmetikk. Automatisering er en viktig evne for utvikling av aritmetiske ferdigheter.

Som navnet antyder, får du 100 sekunder på fullføre så mange spørsmål som mulig. Spørsmålene er enkle i starten og blir vanskeligere for hvert korrekte svar. Jo flere spørsmål du besvarer korrekt, jo flere stjerner får du. Hvis du oppretter en gratis konto, vil dine stjerner og høyeste score bli lagret i troféskapet og vil bli med på høyeste score listen.

Denne testen ble utviklet for å støtte barneskoleelever i å lære matematikk. Disse oppgavene kan gjøres på skolen og hjemme. Kan du slå lærerens poengsum? En fin utfordring.

Multiplikasjonstabeller er viktig for generell tallforståelse. For optimale resultater, øv regelmessig, 15 minutter om gangen for eksempel. Du vil bli flinkere og bygge selvtillit gjennom repetisjon. .

Du kan holde øye med resultatene og progresjonen takket være høyeste score. Du vil legge merke til hvordan jevn øving utvikler disse scorene. Den høyeste scoren kan vises som personlig beste, dagens beste, ukens beste eller beste gjennom tidene. Høyeste score lagres bare når du har registrert en bruker. Det er gratis å registrere en bruker. .

Du vil øyeblikkelig motta neste spørsmål etter et riktig svar. Dersom du svarer feil, får du 1 ny sjanse. Om dette ikke går bra, vil det riktige svaret vises før det nye spørsmålet stilles. Å gjøre feil er ikke et problem, så lenger du lærer av dem. Det riktige svaret vil komme til syne. Observer det og prøv å huske det. På denne måten vil du kunne gi det riktige svaret neste gang spørsmålet kommer. .

pin it