8-gangen regnearkene


Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Gratis 8-gangen regneark

Vil du øve på 8-gangen? Denne siden inneholder forskjellige tabellark til 8-gangen som du kan skrive ut gratis. Klikk på tabellarkene for å se nærmere på dem og deretter skrive dem ut. Disse regnearkene tilbyr mange forskjellige måter å lære og repetere tabeller på.

Igjen, for 8-gangen kan du bruke flere tabeller du allerede har lært tidligere. Denne multiplikasjonstabellen vil være en av de siste du lærer. Dette betyr at det bare er noen få summer du ikke kan ennå. I alle fall er en av de vanskeligste summene 8 x 7 = 56, så ta en rask titt på det nå og du har en god start! Når du husker alle summene er det viktig å huske de fulle summene, og ikke bare svarene. Hvis du praktiserer øvelsene høyt, si alltid '1 x 8 = 8, 2 x 8 = 16 osv., og ikke bare 8, 16, 24 osv. Å si regnestykkene høyt vil hjelpe deg med å huske dem mye raskere. Dette gjør det også mulig å bytte summenes tall, noe som igjen hjelper deg med å huske andre multiplikasjonstabeller.

Gangetabellene er grunnlaget for mer utførlige beregninger og en generell matematisk forståelse. Øvelsene som tilbys her er egnet for matematikkopplæring undervist i grunnskolen. Disse gratis multiplikasjons regnearkene for utskrift eller nedlasting (i PDF-format) er spesielt rettet mot grunnskoleelever. Du kan også lage et multiplikasjonsfaktor-regneark selv ved hjelp av regnearkgeneratoren. Disse matematiske regnearkene genereres tilfeldig og gir derfor endeløse mengder treningsmateriell til hjemmearbeid eller i klasserommet.

Annonse:
pin it