7-gangen regnearkene


Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Gratis 7-gangen regneark

Her kan du finne et stort antall gratis regneark til 7-gangen for utskrift. Disse regnearkene er laget av lærere og er rettet mot grunnskoleelever for å optimalisere læring av matematikkproblemer.

Multiplikasjonstabellene er en viktig grunnleggende ferdighet. For mange studenter er 7-gangen en av de vanskeligste tabellene. Ikke vær bekymret, disse regnearkene vil hjelpe deg med å huske dem på et blunk. Når du lærer 7-gangen kan du bruke tabeller du allerede er kjent med for å gjøre ting litt enklere. For eksempel, når du bytter om på tallene i tabellene du allerede kan, har du raskt flere svar på 7-gangen. 4 x 7 er det samme som 7 x 4, begge er 28. Denne tilnærmingen vil gjøre å øve på 7-gangen mye lettere. Du kan da huske de andre multiplikasjonene gjennom repetisjon og ved å bruke tabellene.

Gangetabellene er grunnlaget for mer utførlige beregninger og en generell matematisk forståelse. Øvelsene som tilbys her er egnet for matematikkopplæring undervist i grunnskolen. Disse gratis multiplikasjons regnearkene for utskrift eller nedlasting (i PDF-format) er spesielt rettet mot grunnskoleelever. Du kan også lage et multiplikasjonsfaktor-regneark selv ved hjelp av regnearkgeneratoren. Disse matematiske regnearkene genereres tilfeldig og gir derfor endeløse mengder treningsmateriell til hjemmearbeid eller i klasserommet.

Annonse:
pin it