4-gangen regnearkene


Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Gratis 4-gangen regneark

Hvis du ønsker å øve på 4-gangen eller er på utkikk etter å gjenta øvelser, har du kommet til rett sted. De gratis 4-gangen regnearkene gir deg godt undervisningsmateriale. Du kan bruke disse til enten å øve hjemme eller på skolen.

Dessverre har 4-gange tabellen ikke noe nyttig mnemoteknikk. Men det som vil gjøre det lettere å øve på og huske 4-gangen, er at elever ofte vil begynne å praktisere den etter å først ha lært 1, 2, 3 og 10 gangetabellene. Hvis dette er tilfelle, vil du sannsynligvis allerede være kjent med halvparten av 4-gangen. For eksempel 1 x 4 = 4, 2 x 4 = 8, 3 x 4 = 12, 5 x 4 = 20 og 10 x 4 = 40. Dette er en utmerket måte å komme i gang på. Ved å bruke øvelsene på regnearkene, kan de manglende beregningene læres raskt.

Gangetabellene er grunnlaget for mer utførlige beregninger og en generell matematisk forståelse. Øvelsene som tilbys her er egnet for matematikkopplæring undervist i grunnskolen. Disse gratis multiplikasjons regnearkene for utskrift eller nedlasting (i PDF-format) er spesielt rettet mot grunnskoleelever. Du kan også lage et multiplikasjonsfaktor-regneark selv ved hjelp av regnearkgeneratoren. Disse matematiske regnearkene genereres tilfeldig og gir derfor endeløse mengder treningsmateriell til hjemmearbeid eller i klasserommet.

Annonse:
pin it