10-gangen regnearkene


Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Se oppgavearket

Gratis 10-gangen regneark

10-gangen er ofte en av de første tabellene en elev skal lære. Naturligvis har vi gode gratis regneark tilgjengelig for 10-gangen. For mange lærere er disse regnearkene en del av deres læreplan. Selvfølgelig kan du også skrive dem ut og bruke de hjemme for å forberede deg på fremtidig matteundervisning.

Svarene på 10-gangen er relativt enkle. Du må bare legge til 0 og du vil få svaret. For eksempel, 4 x 10 = 40. Her har du 4, som du bare legger til 0 for å få svaret: 40. Det samme gjelder for eksempel 7 x 10 = 70. Her har du 7, til som du legger til en 0 for å få svaret.

Gangetabellene er grunnlaget for mer utførlige beregninger og en generell matematisk forståelse. Øvelsene som tilbys her er egnet for matematikkopplæring undervist i grunnskolen. Disse gratis multiplikasjons regnearkene for utskrift eller nedlasting (i PDF-format) er spesielt rettet mot grunnskoleelever. Du kan også lage et multiplikasjonsfaktor-regneark selv ved hjelp av regnearkgeneratoren. Disse matematiske regnearkene genereres tilfeldig og gir derfor endeløse mengder treningsmateriell til hjemmearbeid eller i klasserommet.

Annonse:
pin it