SpuQ gangetabell-læring

Gangetabell-appen – lær deg gangetabellene

Denne appen er basert på det vi har lært via denne nettsiden. Øvelsene er sammenlignbare og tilbyr en nyskapende metode for å lære multiplikasjonstabellene. Med denne APPen er det enkelt å følge med på fremgangen din. Dette vil gi deg god hjelp når du skal lære multiplikasjonstabellene.

– 5-stegsplanen
– Forskjellige oppgavetyper, Øv på gangetabellene på tid
– Oppnå medaljer og ferdighetsdiplomer
– Følg med på fremgangen din

Last ned det nå gratis!

Last ned det nå gratis! ios Last ned det nå gratis! Android


Gangetabell-appen, eksempel 1Gangetabell-appen, eksempel 2Gangetabell-appen, eksempel 3

Gangetabell-appen for iPhone, iPad og Android passer for alle som vil lære seg gangetabellen. Du kan øve på gangetabellene på flere forskjellige måter. Du kan også oppnå ferdighetsdiplomer på flere forskjellige nivåer. Gangetabell-appen vil være til god hjelp for deg som vil lære gangetabellen. Fordelen med gangetabell-appen er at du kan lagre poengsummene dine og følge med på fremgangen din.

Hvordan fungerer det?

Gangetabell-appen tilbyr forskjellige øvingsmetoder for tabellene. 5-stegslæringsmetoden for gangetabeller, diplomer, hurtighetstester og 1 vs. 1 utfordringen. Du kan opparbeide deg stjerner for hver øvelse. Stjernene vises i menyen, så det er enkelt å se fremgangen din.

5-stegslæringsmetoden for gangetabellene er en strukturert metode for å lære gangetabellene. Vi starter med det grunnleggende. Først må du lese gangetabellen. Deretter får du enkle øvelser, og på slutten må du klare sluttesten for å få diplom.

Lær sammen med SpuQ, vår gangetabell-maskot.

Dette er en pedagogisk APP som kun tilbys på Norsk.

Annonse:
pin it